Over SMTC

Met verschillende fysiotherapeutische behandelingen bieden wij een oplossing voor pijnklachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen. 

In onze praktijk werken zeven fysiotherapeuten. Zij geven fysiotherapeutische behandelingen en daarnaast hebben zij nog één of meerdere specialismen.

Wat onze fysiotherapeuten met elkaar gemeen hebben is de betrokkenheid bij het vinden van de beste oplossing voor uw pijn. We laten ons regelmatig bijscholen, delen kennis met elkaar en verdiepen ons in vakliteratuur zodat we altijd de juiste kennis paraat hebben.

We vinden het belangrijk dat er een fijne en ontspannen sfeer heerst binnen onze praktijk. Wij geloven dat dit uw herstel ten goede komt.   

Om een afspraak te maken bij één van onze fysiotherapeuten heeft u geen verwijzing nodig. Als u onze praktijk belt dan plannen we de eerste intake al binnen 24 tot 48 uur.

Intake
De intake bestaat uit een vraaggesprek, eventueel een screening en daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Zo stellen we vast wat uw klacht is, wat de mogelijke oorzaak is en wat de beste behandelmethode is. De behandeldoelen nemen we op in een behandelplan.

Behandelplan
In het behandelplan nemen wij op welke behandelmethode wij adviseren en hoeveel behandelingen wij verwachten nodig te hebben om uw klacht op te lossen. Dit behandelplan bespreken we met u, als u akkoord gaat dan starten we met de behandeling.

Behandelingen
Een behandeling duurt zo’n 25 tot 30 minuten. De behandeling kan bestaan uit oefentherapie, manuele therapie, dry needling, mobilisaties, massage of een combinatie hiervan. Het is fijn als u tijdens de behandeling makkelijk zittende kleding draagt. De behandelingen worden altijd verzorgd door dezelfde fysiotherapeut. De fysiotherapeut is bekend met uw klacht en kan de voortgang goed monitoren.

Voortgang
Regelmatig evalueren wij de behandelingen. We beoordelen de voortgang en als het nodig is passen we de behandeling aan. Het doel is om zo snel mogelijk resultaat te halen zodat uw pijn snel vermindert of verdwijnt.

Een oplossing voor uw klachten

Wilt u ook aan uw gezondheid werken met één van onze fysiotherapeuten? Neem dan contact op met onze praktijk, we plannen uw intakegesprek binnen 24-48 uur.

Bel ons op: 0162-422102

Of laat uw gegevens achter in het afsprakenformulier. We bellen u dan zo snel mogelijk voor het plannen van uw intakegesprek.

Afspraakverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.